Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavili prve izvođače

Na Hoomstocku Elemental i Repetitor

elemental
Foto: Borna Filić/PIXSELL
24.01.2017.
u 12:00

Festival u Humu na Sutli održava se u kolovozu, a već se mogu nabaviti ulaznice

Da i u najdebljim minusima treba planirati kako provesti ljeto zna ekipa iz Hoomstocka, humanitarno-glazbenog festivala u Humu na Sutli, koji će se, dvanaesti po redu, održati u kolovozu. Karte su pustili u prodaju, a s njima najavili i prve poznate izvođače koji će stati na pozornicu u Humu. Svima dobro poznati Elemental i Repetitor headlineri su dvodnevnog festivala koji posjeti oko tri tisuće ljudi, a koji je nastao 2006. kada su mladi iz Huma na Sutli odlučili pokrenuti svoju sredinu, pa napravili prvi rock festival u kino dvorani.

Hoomstock sada se održava na sportskom igralištu Osnovne škole Viktora Kovačića, a ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna do 20. veljače na entrio.hr. Do 1. travnja karte će biti 50, do 1. lipnja, do početka festivala 70, a na dan samog njegovog održavanja 80 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije