Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi film

"Mr. Joint" o najvećem dileru hašiša stiže u u kino Europa

Mr. Joint
Mr. Joint
23.01.2011.
u 17:28

Imao je 43 lažna imena, 4 djece, 89 telefonskih linija, 25 tvrtki i preko milijun prodanih knjiga

U zagrebačkom kinu Europa od srijede igra "Mr. Joint", film prema istinitim događajima iz života Howarda Marksa, jednog od najvećih britanskih dilera i krijumčara hašiša. 

Marks je svojevrsni antipod Jamesa Bonda, vlasnik je turističke agencije, rock-promotor i pisac usko povezan s mafijom tajnim službama nekoliko zemalja, a u karijeri je imao 43 lažna imena, 4 djece, 89 telefonskih linija, 25 tvrtki i preko milijun prodanih knjiga.

Režiju "Mr. Jointa" potpisuje britanac Bernard Rose, najpoznatiji po hororu 'Candyman' i filmu 'Besmrtne ljubavi' o ljubavnom životu Ludviga Van Bethovena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije