Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Human Rights festival

Pogledajte nastup skupine Pussy Riot u Zagrebu

Pussy Riot nastup u Zagrebu
Foto: VL
1/8
03.12.2018.
u 21:02

Punkersko-buntovno-aktivističkoj skupini zagrebački će nastupi biti prvi i jedini nastupi u povijesti

Članovi Pussy Riota u povodu glazbeno- performansnog spektakla "Riot Days" koji započinje u kinu Tuškanac u sklopu 16. Human Rights filmskoga festivala nastupit će u 19.30 kao i u 22.30 sati zbog velikog interesa posjetitelja. 

Punkersko-buntovno-aktivističkoj skupini zagrebački će nastupi biti prvi i jedini nastupi u povijesti u kojima će se ispreplesti nova i stara postava Pussy Riota zbog čega članovi skupine nastup nazivaju i svjetskom premijerom. 

- Očekujte neočekivano - poručili su. 

>> Pogledajte nastup Pussy Riot u Zagrebu

Svjetsku su pažnju zaplijenili kada su tri "Riotice“ uletjele u moskovsku Crkvu Krista Kralja 2012. godine i svojom "punk molitvom“ molile Djevicu Mariju "da otjera Putina“. Regresivni i konzervativni državni sustav osudio je aktivistice na robiju, a takva odluka, koja je zgrozila Zapad, samo im je dala dodatnu popularnost i više sljedbenika. Također, navijači nogometne reprezentacije sjetit će ih se iz finala Svjetskog prvenstva kada su utrčali na teren i nakratko prekinuli utakmicu.

– Naš performans ima snažnu i strogu strukturu, ali improvizacija nam je zaštitni znak tako da sve do samoga nastupa zapravo i ne možemo reći što će i kako će biti. Jednostavno, iznenađenje! – poručila je Sasha, jedna od članica.

>> Pogledajte tko su bili ovi misteriozni ljudi



 

 


 

Ključne riječi

Komentara 24

JB
jonny_bravo
20:05 03.12.2018.

Politička grupa...kako su došle tako će i otići!...

CR
crodux
21:20 03.12.2018.

glupače, treba li smo zabit gol da nisu upale u teren!

Avatar anti_komunist
anti_komunist
21:11 03.12.2018.

antikristi i mrzitelji crkve nesto su kao molili ....ha ha ha ha.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije