Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjiga o ocu geniju
Povratak na članak

Moj tata Steve Jobs izumio je iPhone, a bojao se razgovora sa mnom

Jobsova obitelj boji se da bi zbog iskrenosti knjige čitatelji mogli dobiti pogrešan dojam. Najviše ju je pogodilo što je godinama odbijao priznati da je računalo Lisa nazvao po njoj, a laku noć joj je, kaže, poželio samo jednom

Komentari 7

DU
Deleted user
20:06 06.09.2018.

Otac Steve Jobsa je Abdulfatah iz Sirije, sad cekam da citam idiotske komentare na ovu cinjenicu

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
20:36 06.09.2018.

Jeste, Stiv je Sirijac kao što je i Obama crnac i Kenijac.

VL
KO
Kora
14:47 07.09.2018.

Gledala sam film o Jobsu gdje je također obrađen problem odnosa s kćerkom. Taj odnos je na žalost velika moralna mrlja koja prekriva sve pozitivno što je Jobs napravio za čovječanstvo.

VL
BE
berija
21:58 06.09.2018.

Koliko sam uspio pročitati, privatno je kao čovjek Steve Jobs bio smeće. A mala bi sad malo zaradila. Ne mogu zamisliti psihološki profil osobe koja bi kupila ovu nepotrebnu knjigu iz koje se ništa ne može naučiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.