Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba

Modne fotografije i praktične oprave Tajči Čekade

izložba, Tajči Čekada, fotografije i odjeća
arhiva Tajči Čekada
16.01.2013.
u 11:30

Kreacije su unikatni modeli uglavnom ručno oslikani, a nose ih riječki umjetnici, performeri, kustosi i glazbenici. Uz fotografije će biti izloženo tridesetak selektiranih odjevnih predmeta namijenjenih za dugoročno nemarno nošenje

Otvorenje izložbe modnih fotografija i praktičnih oprava Tajči Čekade zakazano je za  petak, 18. siječnja, u 20 sati u  Galeriji O.K. / K.U.N.S.-a.  Bit će  izložena serija od 30 „modnih“ fotografija nastalih proteklih pola godine na različitim riječkim lokacijama. Kreacije su unikatni modeli uglavnom ručno oslikani, a nose ih riječki umjetnici, performeri, kustosi i glazbenici. Uz fotografije će biti izloženo tridesetak selektiranih odjevnih predmeta namijenjenih za dugoročno nemarno nošenje. Recimo da su to udobne oprave prirodnih materijala koje osim funkcije pokrivanja i grijanja tijela služe i kao komunikacijski i edukacijski instrumenti, jer je većina dekorirana raznim parolama, izjavama ili prepoznatljivim likovnim rješenjima koji referiraju na konkretne postojeće umjetničke radove, stavove i ideje poznatih hrvatskih umjetnika.

Na izložbi će biti postavljeno ogledalo i paravan tako da onaj tko želi može isprobati bilo koji od izloženih modela i pritom pozirati pred kamerom T. Čekade i tako postati dio jedne nove serije fotografija.

Izložba ostaje  otvorena do 25. siječnja, a autorica će svakoga dana boraviti u galeriji od 20 do 22 sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije