Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi projekt Montažstroja
Povratak na članak

Mladež bez Boga

Komentari 3

CR
crodux
12:28 14.11.2018.

nema bez Boga ništa!

VL
Avatar Parousia
Parousia
14:03 14.11.2018.

Psalam(13,14)"Davidov Bezumnik rece u srcu:>Nema Boga<.Pokvareni rade gadosti;nitko da cini dobro.Jahve s neba gleda na sinove ljudske da vidi ima li tko razuman Boga da trazi.No,svi krenuse zajedno,svi se pokvarise:nitko da cini dobro-nikoga nema.Nece li se urazumiti svi sto bezakonje cine,koji prozdiru narod moj kao da jedu kruha?Ne zazivlju ime Jahvino:jednom ce drhtati od straha,jer je Bog s rodom pravednim.Zelite razbiti nakane ubogog:Jahve je utociste njegovo.O neka dodje sa Siona spas Izraelu!Kad Jahve promijeni udes naroda svoga,klicat ce Jakov,radovat' se Izrael."

VL
DA
Danijel2
12:50 14.11.2018.

Onaj tko ima vjeru u Boga ili neki "viši ideal" barem može očekivati da se ima na što osloniti u najtežim trenucima. Niti jedna religija nema pravo prisvojiti "pravo na Boga". Vjera u "Nešto" treba biti samo pomagalo, oslonac za popravljanje samog sebe. Ne možeš biti uz Boga i biti pedofil.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.