Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANIMACIJA

"Miramare" jedini hrvatski film u konkurenciji festivala u Cannesu

'miramare4_nnn_kul_260410'
'Photoshop'
26.04.2010.
u 18:15

Animirani film "Miramare", dvostruki laureat Dana hrvatskog filma, jedini iz hrvatske uvršten je u cannesku selekciju Cinefondation.

Iako se u početku činilo da će program festivala u Cannesu ove godine zaobići hrvatsku kinematografiju, iz HAVC-a su javili da je animirani film "Miramare", dvostruki laureat Dana hrvatskog filma, uvršten u cannesku selekciju Cinefondation.

To je velik uspjeh za mladu švicarsku animatoricu Michele Müller, koja je u produkciji zagrebačke ALU snimila "Miramare". Njezin crtić uvršten je i u program Annecyja, najveće manifestacije animiranog filma u Europi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije