Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Kumovi" na 36. Dani

Miki Manojlović nakon dugo vremena na kazališnim daskama

PXL_111007_1468
PIXSELL
02.06.2012.
u 10:31

Manojlović je utjelovio lik čovjeka koji amortizira udarce sudbine pronašavši uporište u samome sebi i reagira isključivo na dobre vanjske podražaje koji se svode na druženje sa psom lutalicom

Na 36. Danima satire koji od ove godine nose ime Fadila Hadžića, od deset predstava koje igraju, tek dvije su iz susjednih zemalja – Zvezdara teatar iz Beograda dovodi Mikija Manojlovića kojeg domaća publika nakon dugo vremena ima priliku vidjeti i na kazališnim daskama. Igra u predstavi “Kumovi” u nedjelju, 3. lipnja, u Kerempuhu.

Manojlović je utjelovio lik čovjeka koji amortizira udarce sudbine pronašavši uporište u samome sebi i reagira isključivo na dobre vanjske podražaje koji se svode na druženje sa psom lutalicom. Predstavljena kao komedija suvremene tragedije, nastala je prema tekstu Dušana Kovačevića, ujedno i redatelja predstave. Pamtimo ga i po crnohumornoj tragikomediji “Maratonci trče počasni krug“ za koju je napisao scenarij.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije