Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
6. Zagreb.kom

Među sjajnim glazbenicima prvi put i pijanistica Gabriela Montero

Montero
gm
12.10.2011.
u 10:55

Festival se i ove godine održava u Hrvatskom glazbenom zavodu i nudi tri večeri probrane glazbe.

"La divina del piano" laskavi je nadimak kojim pijanisticu Gabrielu Montero časte njezini obožavatelji u rodnoj Venezueli i širom svijeta. Virtuozna i prelijepa glazbenica ovog će vikenda napokon zasvirati i u Hrvatskoj, ali kao tek jedno u nizu sjajnih imena koja šesti put u Hrvatskom glazbenom zavodu okuplja Zagrebački međunarodni festival komorne glazbe. Premda je ove godine zbog drastičnog smanjenja gradskih subvencija okljaštren na samo tri dana, popularni "Zagreb.kom", pod umjetničkim vodstvom Susanne Yoko Henkel, od 14. do 16. listopada donosi tri uzbudljive večeri probranih djela Beethovena, Straussa, Schuberta, Schumanna, Bartoka, Janačeka, Brahmsa, Šostakoviča i Dvoraka.

Komentara 1

ON
onur
22:50 14.10.2011.

Tko je to Gabriela Montero...nikad čuo... Inače gospodine Pofuče opet jaučete nad smanjenjem sredstava ua Zagrebački komorni festival....Svima su smanjena sredstva....ali pošto vi imate određene interese jaučete nad sudbinom toga festivala...koji smanjuje na tri koncerta program pa se i dalje zove festival...To jaukanje ste prenesli iz Jutarnjeg lista u Večernji list....Nadamo se da nečete pisati u Večernjem listu političke komentare kao što ste to pisali u Jutarnjem....ipak za to uopće niste, kao i na korektnu glazbenu kritiku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije