Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba M. Milića
Povratak na članak

Među odorama diktatora i Titova i Pavelićeva kapa

Izložba koja zahtijeva predznanje 'Kongres sjena', izložena u MSU-u, propituje vojnu modu kao simbol opsesije najvećih diktatora 20. stoljeća, od kojih su neki i danas živi

Komentari 14

DU
Deleted user
11:10 21.11.2018.

Ako je ovo što nam drug Milić Vukašinović prodaje umjetnost, onda vas samo želim obavijestiti da sam trenutno u fazi izrade jednog umjetničkog djela - sjedeći na wc-u!. Evo sad će izaći, samo što nije!

VL
Avatar tkozna
tkozna
11:20 21.11.2018.

Miliću jesil ikada čuo za Indiju, Pakistan, Kongo, Palestinu Alžir Maroko, Tunis, evo vidiš kako malo tražim i to ne znaš. Ovi što ti diktiraju igraju se s tobom kao dijete sa zvečkom. .....te tvoj fokus.

VL
Avatar tkozna
tkozna
11:16 21.11.2018.

Miliću jadan li si , kada nisam mogao ići u inozemstvu nisam imao novaca, kao i sada. Sada tko ode neeeeeevraaaaačaaaa seeee, buuuuaaaaaahhhaaaahhhaaa ! J.... te tvoj fokus.

VL
Avatar sindarela
sindarela
11:41 21.11.2018.

Da nije bilo Tita nebi ni pereca bila ovolika kao sad drugo nebi imala pravo odvojiti se sve je to Tito sredio pod vrlo teškim uvjetima riješio se Rankovića a šta se onda dogodilo budale su zagovarale rat jer su perecu željeli povećati a trebali su znat da to svijet neće dozvoliti

VL
SP
spectator
11:15 21.11.2018.

Što ti je demokracija. Baš je svakom qurčiću dozvoljeno orgijanje nad mrtvim Brozom :)

VL
Avatar white socks
white socks
11:34 21.11.2018.

Samo sam u dilemi koji je bio gori. Hmmm, ne znam?!?!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.