Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Maskirani napadač iz pištolja ranio folk-pjevača Acu Lukasa

04.02.2009.
u 09:28

BEOGRAD - Maskirani napadač ranio je sinoć oko 19.30 sati srbijanskog folk-pjevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Acu Lukasa dok je pjevač ulazio u svoj automobil, parkiran ispred njegova stana u Novom Beogradu u Gandijevoj ulici, javljaju srbijanski mediji.

Zasad je poznato da je napadač na Lukasa ispalio dva hica, od kojih je jedan pogodio pjevača u mišićno tkivo. Nakon pucnjave Aca Lukas uspio je pobjeći u svoj stan u prizemlju i ubrzo je prevezen kolima hitne pomoći u "Urgentni centar" u Beogradu, u kojem je odmah operiran.

- Kroz prozor svog stana vidio sam mladića s kapuljačom na glavi kako šeta po parkiralištu, 10 do 15 minuta prije pucnjave, ali ništa nisam posumnjao. Ubrzo sam čuo nekoliko pucnjeva. Istrčao sam iz stana jer sam pomislio da mi netko krade automobil koji je bio parkiran pored Lukasova džipa. Vidio sam mladića kako trči niz ulicu. Nisam znao da je Lukas ozlijeđen - rekao je Pressu jedan od Lukasovih susjeda.

Još nisu pooznati motivi napada na Lukasa, no srbijanski tabloid „Alo“ doznaje kako su motiv napada nesređeni računi oko kupovine automobila u koji je pjevač ulazio u trenutku napada.

Menadžer Ace Lukasa, Bane Obradović za Press je potvrdio da je pjevač ranjen u nogu te da se osjeća dobro.

(ič)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije