Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješna franšiza

Marvel počinje raditi audio knjige, prvi na redu je Thor

Foto: IMDb
20.12.2019.
u 16:40

Tvrtka Marvel najavila je serijal od četiri audio knjige u suradnji s izdavačem Serial Box.

Marvel, najpoznatiji po seriji mega-uspješnih filmova i stripova, planira proširiti svoje poslovanje i baciti se u svijet audio knjiga. Prošlog tjedna ušli su u suradnju s velikom izdavačkom kućom audio i e-knjiga Serial Box, a prva knjiga na kojoj će zajedno raditi zvat će se "Thor: Metal Gods", sasvim nova priča o tom superjunaku. 

- Fokus nam je na iskustvu audio knjige koju pripovijeda jedan pripovjedač, umjesto skupine glumaca koji čitaju scenarij. To je jedan od najstarijih oblika zabave: jedna osoba priča priču grupi ljudi - rekla je Molly Barton, direktorica Serial Boxa. 

"Thor: Metal Gods" imat će petnaest epizoda koje će se emitirati jednom tjedno i pripovijedat će ih glumac Daniel Gillies, a pratit će Thora i Lokija dok pokušavaju spriječiti apokalipsu uz pomoć korejske poluboginje i androginog svemirskog gusara. Marvel i Super Box zajedno planiraju napraviti još barem tri takva audio serijala te su najavili nove priče o junacima "Black Panther", "Black Widow" i "Jessica Jones", ali ovo nije prvi put da se Marvel okreće takvom mediju. 

Do sada već je emitiran podcast "Wolverine", a radio adaptacije Marvelovih stripova rade se još od 1967. godine. Aaron Stewart-Ahn, pisac nove audio knjige, smatra da ovaj format ima prednosti i nad filmskim i strip medijem, jer im pruža šansu da koriste vlastitu maštu i sami zamisle scenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije