Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Udar na egzistenciju'

Martini Mlinarević zbog prijetnji otkazan nastup u Čitluku: 'Ko vas j*** majmuni'

Martina Mlinarević Sopta
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/4
16.08.2019.
u 10:28

O novom šikaniranju i napadu na mene obaviještena je i američka ambasada i gospodin Wigemark ispred EU, poručila je bh. književnica i novinarka

Bh. književnica i novinarka Martina Mlinarević Sopta jučer je objavila kako joj je zbog prijetnji organizatorima otkazan nastup na Evergreen Festu u Čitluku.

Mlinarević Sopta u objavi na Facebooku objasnila je kako ju je nazvao jedan od organizatora, njezin prijatelj Anđelko, te priopćio da imaju golemih problema zbog njezina budućeg nastupa, da su dobivali prijetnje, uključujući i od sponzora.

"Uz udaljavanje mojih knjiga iz hercegovačke knjižare prije nekoliko mjeseci, ovo je novi direktni udar na moj rad i egzistenciju u okruženju u kojem živim, gdje mi je rad i egzistencija apsolutno onemogućena. Uz sva s*anja, živim i stvaram i ne bojim se pi*kastih levata", navodi Mlinarević Sopta, dodajući da je svoje liječenje financirala jedino prodajom knjiga.

Foto: Facebook/RTL

"Bagri" je poručila kako Hercegovina nikad nije bila jednoumlje te da je ničim i nikako ne mogu zastrašiti.

"O novom šikaniranju i napadu na mene obaviještena je i američka ambasada i gospodin Wigemark ispred EU, koja me u povodu Osmog marta odabrala za jednu od najinspirativnijih žena u globalnoj kampanji Europske unije", Inspired by Her. Ćeraćemo se još. Jer na veliku žalost isljednika, nalazi od doktora su mi sjajni. A spektakl zvan 'Promocija knjige u Čitluku' održat ćemo u jednom drugom gradu. I bit će festival i bit će sloboda. Riječ koju prezirete, jer o njoj ništa ne znate. A sloboda je ovo, kad mogu da kažem, s dna srca i mirne duše - Ko vas j*** majmuni", poručila je književnica.

Ključne riječi

Komentara 47

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
10:38 16.08.2019.

Neka kulturna osoba. Baca na Vedranu Rudan.

OK
okolo
10:56 16.08.2019.

stala proizvodnja...pa se "reklamiše"

SV
sveznam1
10:50 16.08.2019.

na sta smo spali da da sebe nazivaju intelektualcima propali sljedebenici propale idelogije komunizma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije