Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada

Marko Pogačar ima najbolju zbirku kratkih priča u regiji

'20. 01. 2010.   Hrvatska, Zagreb, Bogoviceva ulica, Profil Mega Store - knjizara, pjesnik Marko Pogacar. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
23.05.2013.
u 10:33

Nagrada se dodjeljuje za najbolju zbirku kratkih priča autora do 35 godina objavljenu 2012. godine, a o njoj su odlučili Vanesa Begić, Neven Ušumović, Boris Koroman i Ivan Sršen

Komisija za nagrade Istarske županije odlučila je nagradu \"Edo Budiša\" dodijeliti Marku Pogačaru za knjigu \"Bog neće pomoći\" u izdanju Algoritma. Nagrada se dodjeljuje za najbolju zbirku kratkih priča autora do 35 godina objavljenu 2012. godine u regiji, a o njoj su odlučili Vanesa Begić, Neven Ušumović, Boris Koroman i Ivan Sršen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije