Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
450. ROĐENDAN

Život Marina Držića oživljen kroz medij stakla

marin držić,portreti (1)
Foto: Dom Marina Držića
1/4
13.07.2017.
u 10:01

Izložbu čini tridesetak staklenih skulptura i kompozicija u koje su inkorporirani faksimili publikacija i književnih djela izravno vezanih uz život Marina Držića

Dom Marina Držića nizom programa obilježava 450 godina smrti našeg najpoznatijeg komediografa, a sutra u 21 sat otvara se i samostalna izložba Antona Vrlića pod nazivom “Ostakljeni Držić”. Izložbu čini tridesetak staklenih skulptura i kompozicija u koje su inkorporirani faksimili publikacija i književnih djela izravno vezanih uz život Marina Držića. Cjelovitost ambijenta želi usmjeriti pozornost promatrača na Držićevo djelo doživljeno na nov način kroz suvremeni likovni izričaj kiparskog medija stakla.

marin držić,portreti (1)
1/8

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije