Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbirka vrijednih knjiga
Povratak na članak

Marić izložio rijetke 'Preobražaje' Antuna Branka Šimića iz 1920.

“Pomogla su mi dva čovjeka, kardinal Vinko Puljić i pater Ivan Tolj. Veći dio zbirke već je u Sarajevu, a bit će udomljen u knjižnici Metropolitana koja je u osnivanju pri Vrhbosanskoj nadbiskupiji”, pohvalio se samozatajni Marić

Komentari 2

ZE
zelenakrava
23:33 15.10.2019.

Foto galerija me razočarala. Gledamo samo njuške osoba na otvaranju izložbe i to neke po desetak puta. Osim Preobraženja fotograf nije snimio niti jednu drugu naslovnicu primjeraka iz ove vrijedne zbirke. Šteta.

VL
ZE
zelenakrava
23:41 15.10.2019.

U naslovu se spominje vlasnik ove vrijedne biblioteke ali onako kao da je on opće poznata osoba.Mislim da znam dosta o knjigama ali za dotičnog gospodina sada prvi puta čujem (iako mi po faci izgleda poznat) a vjerojatno većini običnih čitatelja dotični gospodin je nepoznat. U članku mu se moglo posvetiti više od 2-3 rečenice.Šteta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.