Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poetična Olja

'Mamasafari' Olje Savičević Ivančević u caffe baru Dvorište

olja savičević ivančević
robert anić/pixsell
16.10.2012.
u 12:22

U caffe baru "U dvorištu" u zagrebačkoj Žerjavićevoj ulici u srijedu, 17. listopada, bit će predstavljena zbirka poezije Olje Savičević Ivančević "Mamasafari". O knjizi će govoriti Kruno Lokotar i Ivana Simić Bodrožić

Hvaljena zbirka Olje Savičević Ivančević “Mamasafari” u nakladi Algoritma bit će predstavljena 17. listopada u 19.30 sati u caffe baru U dvorištu u Žerjavićevoj ulici u Zagrebu. Knjigu će uz autoricu predstaviti urednik Kruno Lokotar i književnica Ivana Simić Bodrožić. Olja Savičević Ivančević nagrađivana je i prozna autorica, a njen je roman "Adio kauboju" doživio i izvedbu na kazališnoj sceni.

Komentara 1

EN
EndemskaVrsta
14:42 16.10.2012.

Šteta da je Olja svoj odličan roman sama dramatizirala, jer ga je očito uprskala... nisam vidio pozitivan komentar predstave. Drugo, zar nije devalvacija jedne izvrsne književnice da joj zbirku poezije predstavlja (urednik je tu prirodno nazočan, po funkciji!) minorna (na istoku bi rekli: nabeđena) spisateljica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije