Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvarner

Lutka i Ružičasta sanjarica za kazališni vikend u Opatiji

Lutka
arhiva
19.10.2012.
u 12:36

U komediji 'Lutka' muškarac, kojeg je nakon sedmogodišnje veze ostavila njegova djevojka, počinje živjeti sa ženom lutkom koja je najsavršeniji android proizveden u laboratoriju s namjerom da usreći muškarca

Teatar Gavran, s Robertom Kurbašom i Doris Pinčić u glavnim ulogama, izvodi komediju Mire Gavrana "Lutka" u subotu 20. listopada u 12 sati u kongresnoj dvorani hotela Adriatic u Opatiji, a Mala scena izvodi predstavu za djecu "Ružičasta sanjarica" u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer.

U komediji "Lutka" muškarac kojeg je nakon sedmogodišnje veze ostavila djevojka počinje živjeti sa ženom lutkom koja je najsavršeniji android proizveden u laboratoriju s namjerom da usreći muškarca. Androidnu lutku konstruirala je žena znanstvenica nedugo nakon svoga bračnog brodoloma pa je u lutku prenijela svoj kritički pogled na muškarce. Kroz humorne situacije, svojim prostodušnim pogledom, lutka će ukazati muškarcu na sve propuste koje je činio prema ženama te će povremeno i ona s njime dolaziti u sukobe koji su neizbježni u zajedničkom životu osoba suprotnoga spola. 

"Ružičasta sanjarica" koja je namijenjena mlađim osnovnoškolcima kroz niz snovitih situacija progovara o problemima s kojima su mnoga djeca suočena, ponajprije o zaokupljenosti obvezama i osamljenošću. No, s obzirom na to da u snovima možemo biti što god poželimo i možemo raditi što god nam padne na pamet, i likovi u predstavi daju oduška svojoj mašti i u snovima stvaraju svoj mali, zasebni svijet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije