Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
49. priča
Povratak na članak

Bijela svilena bluza s leptirima

Molim te, vrati mi je, oštro je viknula u mobitel. Mislila sam da se darovi ne vraćaju, rekla joj je uvrijeđeno prijateljica. Ovaj se vraća, odgovorila joj je odlučno ona.

Komentari 1

SM
stari_mačak
20:12 08.04.2015.

Ovdje nema ni "e" od elemenata kratke priče, ovo je više esej i opis kako je to kad se slučajno u ljeto susretnu romatična ženska duša i priprost muškarac iz Zagvozda koji samo gleda kako bi ga negdje strpao. Svog leptira, naravno. Luka dragi, jest da kao akademik imaš ogromne šanse odnijeti tisuće večernjakovih kuna, ali brate, drži se ti poezije, bolje ti stoji...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.