Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Luda kuća - najluđim tulumom u gradu proslavila svoj 1. rođendan

Luda kuća
Foto: Promo
1/5
02.05.2019.
u 09:32

Ludu kuću, jedino nezavisno i privatno ludilište s vlastitom dvoranom u proteklih godinu dana posjetilo je više od 40 000 gledatelja koji su uživali u 5 premijernih naslova

Kazalište Luda kuća, u petak, 26.4. proslavila je svoj 1. rođendan. Domaćini proslave Rene Bitorajac i Branko Đurić Đuro pripremili su ludu proslavu i druženje uz svirku Gelato Sisters u najljepšoj kazališnoj dvorani u gradu.

Ludu kuću, jedino nezavisno i privatno ludilište s vlastitom dvoranom u proteklih godinu dana posjetilo je više od 40 000 gledatelja koji su uživali u 5 premijernih naslova (Idemo uživo, Samo preko njega mrtvog, Ništa ljubav samo seks, Traži se Bullhit i Eko patrola).

Uz mnogobrojne programe (gostujuće predstave - 34, koncerte - 4, večeri performera/Ludi petak-7, projekcije filmova, stand up formate), Luda kuća postala je nezaobilazno mjesto za izlazak za koji se iz dana u dan traži ulaznica više. 

Foto: Arena Hospitality Group

NAJAVE GOSTUJUĆIH PREDSTAVA U SVIBNJU!!!

STEP AFRIKA! - američka plesna skupina/gostovanje ostvareno u suradnji s Američkim veleposlanstvom
DATUM IZVEDBE: 04.05. U 20 sati
Plesna skupina Step Afrika! osnovana je prije 25 godina te je danas jedna od 10 najboljih afričko-američkih plesnih skupina u SAD-u koja redovito nastupa diljem SAD-a i svijeta. Step je izvorni američki ples koji je nastao u bratstvima i sestrinstvima američkih sveučilišta i dio je suvremenog plesnog pokreta. Vise informacija:  https://www.stepafrika.org/

KAKO POSTATI MAĐIONIČAR – Luka Vidović - predstava za djecu (3+)
DATUM IZVEDBE: 11.5. U 11 SATI

Mađioničar Luka Vidović, koji je tijekom bogate karijere svojim nastupima nebrojeno puta nasmijao i zabavio malene i velike, dolazi u Ludu kuću. 
Ova urnebesno smiješna i zabavna mađioničarska predstava, namijenjena je zabavi cijele obitelji, stoga u njoj jednako uživaju djeca, mame i tate, djedovi i bake.
Lukin izrazit talent za rad s ljudima, njegov odličan smisao za humor, dopadljiv karakter, pozitivna energija kojom zrači, neodoljiv šarm te vrhunske zabavljačke sposobnosti su razlozi zbog kojih ćete veselje i radost ove predstave, pamtiti cijeli život.

BOK (I) HRVATI – Danko Ažić
DATUM IZVEDBE: 23.5. u 20 sati 

Bok (i) Hrvati je satirični i imitatorski show u kojemu imitator Danko Ažić utjelovljuje preko 30 poznatih ličnosti i povezuje ih u jednu priču isprepletenu dubokim porukama.

Zašto Hrvati napuštaju jednu od najljepših zemalja svijeta? Možemo samo pretpostaviti, a hoće li se taj trend i nastaviti...? Pitaj Boga...Upravo glavni akteri ovog spektakularnog showa imaju mogućnost razgovora s „višom silom“ koja ih prosvjetljuje i nudi odgovore na razna pitanja. Inspirirani novim spoznajama, poznati Hrvati imaju potrebu podijeliti istinu građanima RH ne bi li ih osvijestili te i pritom možda na taj način potakli da ostanu u Hrvatskoj.
 

ŠTA ME SNAĐE – Anđelka Prpić
DATUM IZVEDBE: 26.5. U 20 SATI
Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra trideset dvogodišnju bankaricu Jovanku Joku Jakovljević. Mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja najmanje) u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njezinoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu… sobu. Ovaj je svijet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harveya Weinsteina. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njezino...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije