Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZKM

'Ljudski glas se ne propušta'

Ljudski glas
Foto: screenshot
1/2
28.12.2018.
u 11:33

Pogledajte u videu što o predstavi kažu oni koji su je već pogledali i za vas ocijenili: Lana Bobić, Paolo Magelli, Sanja Sarnavka, Rada Borić, Mateja Medlobi, Nada Beroš

Prve kazališne tjedne u 2019. započinjemo i izvedbom intrigantne predstave 'Ljudski glas'. Taj ženski glas će razumjeti generacije i žena i muškaraca. Drama je strukturirana kao monolog ženskog lika upućen preko telefonske slušalice ljubavniku koji će se sutradan vjenčati s drugom ženom. Dobro će vas zamisliti i nasmijati.

Pogledajte u videu što o predstavi kažu oni koji su je već pogledali i za vas ocijenili: Lana Bobić, Paolo Magelli, Sanja Sarnavka, Rada Borić, Mateja Medlobi, Nada Beroš.

Intervju: Redatelj i montaža Lovro Mrđen; snimatelj: Matej Subotić

Rezervirajte svoje ulaznice već danas za izvedbe predstave 'Ljudski glas' 8. i 9. siječnja 2019. na blagajni ZKM-a (telefon: 01 4872 554) ili putem mrežnih stranica, www.zekaem.hr.

Ljudski glas bio je izazov velikim glumicama i redateljima dvadesetog stoljeća. Iako napisan prije osamdeset i pet godina Ljudski glas i dalje je inspirativan predložak kompleksnih izvođačkih i redateljskih slojeva. Predstava Ljudski glas višeglasna je scenska cjelina koncipirana iz poetskog monologa Jeana Cocteaua, fragmenata epistolarno-ispovjednog romana I Love Dick autorice Chris Kraus te izabranih dijelova intimističko-teorijsko-filozofskog teksta Testo Junkie Paula B. Preciada.

Glume: Hrvojka Begović, Nataša Dorčić, Barbara Prpić, Urša Raukar i Lucija Šerbedžija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije