Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ljetna ponuda knjiga - kupite dvije, treću dobivate gratis!

Akcija 2+1 gratis
Foto: Mondo.hr
PR
Autor
PR članak
07.07.2016.
u 15:27

Izaberite dvije knjige koje želite pročitati ovo ljeto, a treću dobivate na poklon! Ali, Mondo.hr ponuda knjiga ne staje tu! Izaberete li četiri knjige, dvije dobivate na poklon, izaberete li šest knjiga, tri dobivate na poklon i tako dalje do optimalne brojke predivnih naslova na vašim policama!

Knjiga je, poslije psa, čovjekov najbolji prijatelj. Ako ste i vi ljubitelj knjiga i jedva čekate uhvatiti malo slobodnog vremena da utonete u prekrasni knjiški svijet, na pravom ste mjestu. Uz Mondo.hr kupovinom dviju knjiga, treću dobivate na poklon.

Prednosti čitanja

Čitajući knjige, ulazimo u poseban, imaginarni svijet radnje i likova. Čitanje uglavnom djeluje terapijski na čitatelje te pomaže pri opuštanju. Čitanje također pozitivno djeluje na vaš mozak jer vas tjera da se koncentrirate i razmišljate o pročitanom. Još ako "naletite" na štivo koje nećete ispuštati iz ruku, uspjeh je zagarantiran.

Listanjem stranica možete se riješiti i strahova, stresa i ostalih osjećaja poput tjeskobe. Prilikom istraživanja britanskih znanstvenika, grupu ispitanika se uključilo u stresne situacije, a razina stresa ispitanika koji su poslije toga čitali, smanjila se za 67%.

Čitanjem obogaćujete svoj vokabular, svoju elokventnost podižete na zavidnu razinu te poboljšavate pamćenje. Jedan ste od onih kojima je navečer draže leći u krevet i u ruke uzeti knjigu, a ne daljinski upravljač? Idealno, jer čitanje potiče brži i mirniji san.

2+1 gratis

U Mondo.hr knjižari možete pronaći sve žanrove koji vas mogu zanimati. Želite li za ljeto lagano štivo za čitanje na plaži, pogledajte naslove iz Chick-lit kategorije ili veliku ponudu ljubavnih romana.

Za one malo zahtjevnije, izaberite naslove koji pripadaju sljedećim žanrovima: psihološki ili kriminalistički trileri, povijesni romani, znanstvena fantastika, putopis, povijest, edukativne knjige ili nešto iz poslovne literature. 

Izgovori poput visokih cijena i nedostatka vremena, uz Mondo.hr akcijsku ponudu knjiga, padaju u vodu. Ne želimo vjerovati da nemate vremena za sebe.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?