Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Lisinski pleše pod maskama

Lisinski pleše
PR
Autor
PR članak
24.02.2011.
u 13:09

Pozivamo vas na karnevalski koncert 5. ožujka 2011.

Pozivamo vas na karnevalski koncert "Lisinski pleše pod maskama" 5. ožujka 2011. koji je prošle godine, kao ni jedna karnevalska priredba ranije, rasplesao  Zagreb i zahvaljujući Hrvatskoj televiziji, cijelu Hrvatsku! Uz neizostavne brazilske plesačice, Big Band Hrvatske radiotelevizije, mnoštvo estradnih zvijezda i bogatih nagrada posjetiteljima, budite svjedoci neprocjenjivog doživljaja koji Zagreb u svojoj povijesti ne pamti!

Stavite masku da vidimo tko ste i tako zakrabuljeni, zakrinkani, zaškrabani, zamaškarani... dođite u najveću plesnu dvoranu Hrvatske. Na pozornici vas čekaju, sjede i sviraju veliki plesni orkestar i manji ansambli popularne glazbe. Vi možete biti sigurni da nećete sjediti cijele noći!

Zašto? Ludi Fašnik sprema se sakriti sve stolce Lisinskog i čudom parket koncertne dvorane pretvoriti u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali. Pod vašim neumornim nogama bit će 600 m2 velike dvorane i 1800 m2 predvorju! Sjećate li se kada vam je itko darovao više plesne slobode? Nikada nitko prije ove subotnje večernje groznice pod maskama u Lisinskom!

Svaki vaš korak, sve vrijeme, pratit će zanosni gastronomski i enološki festival! Birana vina i druga pića, jela slasti sa i bez masti bit će u Lisinskom vaša stalna okrepa! Smijete li takvo što propustiti? Ne, jer sjediti možete i kod kuće, a plesati i zabavljati se samo u Lisinskom!

Izvođači u programu i u izravnome prijenosu na HRT-u:

Brazilske samba plesačice – Brasil Bahia Show

Trbušne plesačice

Big band Hrvatske radiotelevizije & gosti

Valerija Nikolovska

Kristijan Beluhan

Miro Ungar

Zdenka Kovačiček

Los Caballeros

Soulfingers

Dodatni zabavni program u svim predvorjima dvorane: žongleri, akrobati, gatare, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu, gastronomsko-enološka ponuda...

Izbor najbolje maske uz dodjelu nagrada.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?