Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dorta Jagić
Povratak na članak

Lice s ožiljkom

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 4

SM
stari_mačak
12:04 03.03.2019.

Previše je priča ili nazovi priča koje se objavljuju vezano uz časno Marinkovićevo ime, a da nisu vrijedne komentara. Možda sam u krivu ali po meni - bolje je i ne slati ništa na natječaj nego se sramotiti objavljivanjem svačega. Kad se nešto napiše i javno objavi, bilo to na portalu ili nekom pisanom obliku, svejedno, nema natrag.

VL
KO
Kolumpar
22:22 02.03.2019.

Ove priče zapravo pišu gremlini u Večernjaku za paklo cigara i litru loze tjedno. Dobro njima, dobro i nazovi autorima. Jedino nama ludacima mazohistima koji to smeće čitaju badava bome nije. Od Starog Kocura ni habera, umuknut ću i ja.

VL
SK
strogo kontrolirani vlakovi
11:32 10.03.2019.

Ako se ocjenjuje priča, čemu biografski podaci? Kad tekstovi budu primani i objavljivani pod šifrom, vjerovat ću u ravnopravnost natjecatelja.

VL
TI
tifani
19:54 02.03.2019.

već na početku pisama spominje se Marko, način na koji je umro, ime brata, cimera... a ona kao ne kuži o čemu se radi. ma daj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.