Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAVELLINE VEČERI
Povratak na članak

Leda u izvedbi HNK Osijek: Krleži ne treba gola stražnjica

Redatelj Ivan Leo Lemo je otišao toliko daleko da je u Krležin tekst stavio i posvetu samome sebi, pa tako likovi ne piju limunadu nego lemonadu.

Komentari 3

PE
Pegaz
08:53 07.10.2011.

Draga Bojana, Ma nigdje na kugli zemaljskoj, pa ni na West Endu i Broadwayu, nema kazalista kakva su zagrebacka! Sve ostalo je goli kikic! :))))

VL
DU
dubravica1
09:36 07.10.2011.

Gospođo Radović, molim Vas da nas u budućnosti poštedite Vaših kazališnih, filmskih, književnih i modnih \'kritika\'. Pretpostavljam da pišete i likovne \'kritike\' jer očito smatrate da ste pozicijom urednika kulture ujedno postali veliki stručnjak i za to područje. Počnite konačnoo raditi svoj posao urednice (kritiku prepustite stručnjacima) i izborite se da u Večernjaku uskoro imamo više stranica posvećenih kulturi. Hvala!

VL
Avatar sawanah
sawanah
00:04 08.10.2011.

Čini se da su došla vremena kad je sve ono što se nije uspjelo nekako ugurati u politiku otišlo u \"umjetnike\", pa onda logično imamo ovakve lemonada-predstave i razne leme lemiće koji lemaju po Krleži.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.