Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lado oduševio

\"Lado\" u Lisinskom izveo i Ljevakovićeve Travničke plesove

lado u lisinskom
goran jakus/pixsell
28.05.2012.
u 12:08

Ansambl Lado uoči puta u Francusku i Poljsku održao je cjelovečernji koncert u dvorani Lisinski. Na programu su bili i Pjesme i plesovi iz travničkog kraja Zvonimira Ljevakovića.

Rijetki su koncerti u dvorani Lisinski na kojima i publika zapleše. Jedan od takvih bio je i cjelovečernji koncert omiljenog ansambla Lado koji je ponovno oduševio zagrebačku publiku virtuoznošću, ali i emocijama. Publika je izvrsno prihvatila plesni program koji je ovog puta sadržao i raritetne Pjesme i plesove travničkog kraja u koreografiji Zvonimira Ljevakovića.

Ovacije je izazvao i orkestar, i to i ovog puta s Kupinečkim fizuricama Bože Potočnika. Kao i uvijek, najveći pljesak bio je rezerviran za dalmatinsku poskočicu Linđo, ali i za Podravske svate Ivana Ivančana. Lado uskoro odlazi u Pariz gdje će imati koncert u palači UNESCO-a, ali i u Poljsku gdje ih očekuje duže gostovanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije