Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
siniša labrović
Povratak na članak

Kvizom "Pronađi Srpkinju" ispitivao je snagu hrvatskog instinkta

Komentari 4

Avatar transdanubier
transdanubier
04:14 12.10.2019.

ovaj quasi "umjetnik" (ustvari teški siromašak duhom i maštom!) nije uspio ništa zaraditi u berlinu pranjem javnih wc-a, pa se opet vrnuo u zagreb, jer tu je lova, mada na kapaljku, ipak sigurna. i sad je to senzacija među uličnim mediokritetima! da je objesio na prsa ploču s natpisom "tko je ovaj tenkre?" nije trebao davati nikakvu nagradu - svi bi od prve pogodili! ili da je obrnuto pitao "pronađi hrvaticu!" to ne bi nikoga valjda zanimalo. u modi su srbenke, porodice zečeva, diane budisavljevićke, pupavci i sl. dakle, sve ono što provocira hrvate i hrvatice...

VL
GI
gii
16:22 11.10.2019.

"Pronađi vlaja neandertalca i jugobosančerosa" u Zagrebu, vrijedi za ovog demode' kvazi "umjetnika", Antu Tomića i maajka ga rodila, Jergovića..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.