Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratka priča
Povratak na članak

Kuću treba srušiti

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora.

Komentari 2

SM
stari_mačak
12:33 19.07.2020.

"Lice joj je Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora Kuću treba srušiti mlado, okruglo, kosa zategnuta u punđu, na čelu kapljice, u prostoriji je vruće i tamno." Možda će spominjanje Večernjakovog natječaja uroditi nekim plodom? Teško, Tena, jako teško. Turobno, bezsadržajno i nezanimljivo, to bi bio kratak opis ovog uratka. Navratim nakon dužeg vremena i bude mi žao; i onih koji se puni nade usuđuju postaviti ovdje ono što su napisali, i urednika koji to objavljuje i što sam uopće navratio. Gdje su nestale prave priče? Gdje?

VL
DO
dihidrogen_oksid
17:36 10.01.2021.

OK napisano, ali imam osjećaj da priča, kao i akteri priče, samoj autorici nije toliko bitna, nekako je iscijeđena i mogla bih reći prisiljena. Kao da je netko zadao temu za školsku zadaćnicu. Zasigurno bi dobila peticu, ali nedostaje joj ono nešto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.