Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očajnički potez

Krešimir Mikić progovorio o teškoj bolesti. Traži novac za liječenje

21.11.2019.
u 10:43

Ugledni profesor i član Američke filmske akademije prikuplja novac za transplantaciju koštane srži u Los Angelesu

"Moje je ime Krešimir Mikić, ili samo Krešo Mikić. Profesor sam i filmofil. Predajem, ili sam predavao na mnogim domaćim i stranim fakultetima. Akademija dramskih umjetnosti, Filozofski fakultet, Učiteljski fakultet, Studijo dizajna, Fakultet političkih znanosti, Vern.

Kažu da sam najbolji profesor na svijetu.

Stoga moje vrijeme za odlazak u neki drugi svijet još nije došlo, znam to u sebi. Još ima puno znanja, iskustva, savjeta, razgovora koje moram obaviti, podijeliti, ostaviti mlađima, studentima, prijateljima, strancima."

Tim riječima ugledni se profesor Krešimir Mikić obratio ljudima koje putem svoje crowdfunding kampanje moli da mu pomognu prikupiti 14 tisuća dolara za spasonosnu transplantaciju koštane srži u Los Angelesu. 

- Od obitelji nemam više nikoga zato i ovisim o pomoći prijatelja, ali i potpunih stranaca - rekao je profesor, koji boluje od leukemije.

Podsjetimo, osim što je svojim predavanjima obilježio živote mnogobrojnih hrvatskih studenata, Krešimir Mikić jedan je od rijetkih hrvatskih članova Američke filmske akademije, te svake godine odlučuje o filmovima koji će osvojiti nagradu Oscar.

 

Ključne riječi

Komentara 4

ZO
zoranos
12:27 21.11.2019.

Bilo bi poželjno da vidimo nalaz prije toga, jer na Facebook stranici i na stranici za donaciju nema ništa. Facebook je otvoren prije mjesec dana ... Oprostite ali ja sam sumnjičav i ne vjerujem nikome više.

PE
petarramljak
20:12 04.12.2019.

Vele da je riječ o prijevari isti oni studenti koji su pokrenuli kampanju za njega.

DU
Deleted user
12:17 21.11.2019.

Ako ste gospodine Mikic zaista "najbolji profesor na svijetu" - ne brinite se. Ja b iti ce se netko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije