Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se treća faza popuštanja

Kreću s radom mala kina, multipleksi tek krajem lipnja?

Foto: PIXSELL
21.05.2020.
u 09:12

Rad multipleksa specifičan je zbog velikog broja dvorana i projekcija

Nakon što su teatri otvorili vrata željnoj publici, još je više gledatelja koji ispituju kad će se moći vratiti u kina. I dok mjere koje su trenutačno na snazi maksimalno preporučaju projekcije na otvorenome, mala kina poput zagrebačkog Metropolisa svojoj publici sramežljivo otvaraju vrata.

S multipleksima u kojima smo navikli gledati najnovije filmove druga je priča: njihovo otvorenje, po svemu sudeći, čekat ćemo do kraja lipnja, odnosno do famozne treće faze popuštanja mjera koja bi dokinula restrikcije ulaska u šoping-centre u kojima se nalaze naši multipleksi.

To je u HTV-ovoj emisiji Otvoreno potvrdila i izvršna direktorica Blitz-CineStara Jadranka Islamović, dodajući kako su multipleksi specifični zbog velikog broja dvorana i projekcija, ali da rade sve što je u njihovoj moći da adekvatno zaštite zaposlenike i posjetitelje.

Dodatni je problem što je većina svjetskih premijera pomaknuta zbog mjera koje su na snazi u SAD-u i drugim velikim tržištima, zbog čega ćemo do daljnjega uživati u reprizama u drive-in kinima, na otvorenom i u nekomercijalnim dvoranama.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LisaAJ85
LisaAJ85
22:33 24.05.2020.

w​​w︅︆​​w​.​l​​​o︅︆ve​​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije