Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove predstave online

Kreće Gavellina deleKOVIDnica

Foto: Arhiva Gavella
26.04.2020.
u 10:43

Od kkao je život stao zbog epidemije koronavirusa kazališta, ona zagrebačka i dodatno pogođena potresom, čine sve da ostanu što bliže svojoj publici, Tako već sutra pred ljubitelje teatra, koji su na sigurno u svojim domovima, stižu neke od najboljih predstava Dramskog kazališta Gavella. Od ponedjeljka, 27. travnja, u tijeku je online projekt nazvan  - Gavellina dalekoKOVIDnica.

Na službenom YouTube kanalu kazališta Gavella publika će se tako moći  prisjeti nekih predstava iz bogate arhive kazališta, koje su bile rado gledane i dio su kolektivnog pamćenja publike teatra iz Frankopanske. Program počinje svakog ponedjeljka u  18 sati, a odabrana predstava biti će dohvatu publici do četvrtka u ponoć, te se za gledanje tih predstava ne plaća nikakava naknada.

Gavellinu dalekoKOVIDnicu otvara predstava "Sjećanje šume" Damira Karakaša, u režiji Tamare Damjanović, a zatim su na redu: "Osmi povjerenik" (od 4. svibnja  u 18 sati do  7. svibnja u ponoć), "Fine mrtve djevojke" (od 11. svibnja u 18 sati do 14. svibnja u ponoć), "Tartuffe" (od 18. svibnja u 18 sati do 21. svibnja u ponoć), "Crne oči" (od 25. svibnja u 18 sati do 28. svibnja u ponoć),  "Malena" (od 1. lipnja u 18 sati do 4. lipnja u ponoć) i  "Ženidba" (od  8. lipnja u 18 sati do 11. lipnja u ponoć). 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BettyIE75
BettyIE75
15:01 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije