Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kraš i Dubrovačke ljetne igre nastavljaju uspješnu suradnju

Kraš i Dubrovačke ljetne igre
Foto: Promo
1/3
PR
Autor
PR članak
09.08.2017.
u 13:41

Kultura začinjena Bajaderom, kraljicom među desertima

Treću je godinu zaredom Kraševa Bajadera podržala Dubrovačke ljetne igre, prestižnu hrvatsku kulturnu manifestaciju.

Na premijeri predstave „Gospoda Glembajevi“, u režiji i dramaturškoj prilagodbi Zlatka Svibena, koja se odvila u impozantnoj palači Umjetničke galerije Dubrovnik, festivalska je publika imala priliku uživati u čaroliji vrhunskog užitka Kraševe slastice tijekom pauze i nakon premijere. Na ugodnom druženju na after partyju, hostese su u prikladnim Bajadera haljinama na tanjurima nudile vrhunski fini nugat obogaćen bademom, pružajući time užitak za nepca okupljenim uzvanicima u predivnom ambijentu. Bajkoviti okus Bajadere savršeno se uklopio u bajkovito okruženje u kojem je premijera održana.

Svečana premijera kapitalnog dramskog djela Miroslava Krleže izazvala je mahom pozitivne reakcije festivalske publike, čemu je najviše doprinio sjajni glumački ansambl, a Kraševa se Bajadera, kraljica među desertima, kontinuiranim podržavanjem ovakvih kulturnih događanja, tako potvrdila kao neizostavan dio hrvatske kulture i tradicije.

Tvrtka Kraš partnerstvom s Dubrovačkim ljetnim igrama, koje predstavljaju vrhunac ljetne kulturne ponude u Hrvatskoj, potvrđuje kako vrhunski hrvatski proizvodi i kultura idu ruku pod ruku i nastavlja prepoznavati i podržavati značajne nacionalne projekte.

Želite prijaviti greške?