Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI

Koncert Zagrebačkog gitarskog trija na Danima Matice hrvatske

gitaristički trio
Goran Ferbezar
21.10.2009.
u 12:54

Zagrebački gitarski trio koji čine Darko Petrinjak, Istvan Romer i Goran Listeš održao je uspješan koncert pred vinkovačkom glazbenom publikom u koncertnoj dvorani Glazbene škole Josipa Runjanina.

Zagrebački gitarski trio koji čine Darko Petrinjak, Istvan Romer i Goran Listeš održao je uspješan koncert pred vinkovačkom glazbenom publikom u koncertnoj dvorani Glazbene škole Josipa Runjanina, a u sklopu Dana Matice hrvatske Vukovarsko-srijemske županije.

Manifestacija se održava po peti put i do kraja listopada u Vinkovcima, Vukovaru, Iloku i Županji održat će se niz događanja. Na programu su bila i djela Dowlanda i Dvořaka.

Komentara 3

TN
terra_nuova
13:34 21.10.2009.

\"DIABOLIK\"... Decki su fenomenalni glazbenici,i nama veze ciji su instrumenti.Na tudjem instrmentu nema dobre muzike. Neznalico !!!

Avatar marsicoz
marsicoz
13:08 21.10.2009.

tko zna na čijim gitarama sviraju?

Avatar marsicoz
marsicoz
14:07 21.10.2009.

nije stvar u tome dal su loši ili dobri, zanima me na čijim instrmentima sviraju, čista znatiželja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije