Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMMUSICORKESTAR U KEREMPUHU

Koncert za sva čula

31.08.2018.
u 12:13

Za glazbenu jesen koja je pred nama, zaista ne možemo zamisliti bolji početak od ovog koncerta Filmmusicorkestra koji najavljuje i svoje brojne prijatelje kao goste koji će upotpuniti ovu glazbenu poslasticu.

Filmmusicorkestar glazbenu jesen otvara koncertom u legendarnom zagrebačkom kazalištu Kerempuh.

Nakon duge ljetne turneje po svim važnijim regionalnim središtima i brojnim festivalima, od kojih izdvajamo svakako onaj u Sarajevu gdje su svirali tri večeri za redom, Filmmusicorkestar vraća se svojoj zagrebačkoj publici koncertom u legendarnom Kerempuhu. Bit će to prilika za sve da se podsjetimo ponajvećih hitova s filmskog platna u lepršavim aranžmanima svojstvenim Filmmusicorkestru.

Glazbena strast i ljubav prema svevremenskoj filmskoj glazbi uz činjenicu da im je svaki nastup drugačije «otkačen», Filmmusicorkestar već neko vrijeme svrstava u kategoriju onoga što bismo nazvali atrakcijom za sva čula. Iznimno dobro posložena i balansirana set lista jamstvo je užitka u dvosatnoj svirci Filmmusicorkestra koja ponekad graniči s dobro režiranim cabaretom. Predvođeni besprijekornim, tananim vokalom Elme Burnić kako to kaže Vlatko Stefanovski, uz gitarske bravure Željena Klašterke te ritmički uigrani duo Novak-Ćulumarević, Filmmusicorkestar stvara zaista zapaljivu atmosferu na svakom svom koncertu, atmosferu kojoj možda nedostaje samo dim prohibirane cigare da bi zaista u cjelosti ponijela epitet filmske scene odigrane uživo.

Za glazbenu jesen koja je pred nama, zaista ne možemo zamisliti bolji početak od ovog koncerta Filmmusicorkestra koji najavljuje i svoje brojne prijatelje kao goste koji će upotpuniti ovu glazbenu poslasticu. Ulaznice su u pretprodaji i mogu se nabaviti on-line na stranicama kazališta ili na blagajnama Kerempuha.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:46 03.09.2018.

Čula? ćutilo ili osjetilo...nikako ne "čulo"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije