Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve premijere Mire Gavrana

Komedije i drame Mire Gavrana na tri kontinenta

Miro Gavran
Damir Spehar/PIXSELL
08.01.2015.
u 14:01

Čak desetak svjetskih premijera očekuje Miru Gavrana u prva četiri mjeseca ove godine

        U prva četiri mjeseca ove godine drame Mire Gavrana imat će deset premijera u Americi, Aziji i Europi. Dana 10. siječnja u Los Angelesu Inner Circle Theatre izvesti “Lutku” u režiji Matthewu Hilla. Isti tekst 27. siječnja izvodi Prithvi Theatre u Mumbaiju u Indiji u režiji Hidayata Samija. Već 1. veljače dramu “Sve o ženama” izvodi Teatar Jagriti u Bangaloreu u režiji Arundhatija Raja. Komediju “Papučari” u veljači izvode moskovski Teatar ART PARTNER XXXI u režiji Nikite Grinšpuna te Teatar KOMEDIJA u režiji Valerije Sarkisove. Dramu “Sve o ženama” u režiji Kaili Viiadas izvodi Teatar Endla iz estonskog grada Parnu. “Zabranjeno smijanje” imat će premijeru u veljači u Pragu u “Teatru 3D” u režiji Martina Vokouna.

U travnju Izraelski nacionalni teatar Habima iz Tel Aviva izvodi komediju “Muž moje žene” u režiji Ronija Pinchovitcha, a Little Fish Theatre iz Los Angelesa izvodi “Lutku”. U ožujku će u Zagrebu i to u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog biti praizvedba Gavranove drame “Pivo” koju režira Helena Buljan.      

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije