Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knap za Petrinju

"Kod kuće je najgore" i pokloni za žene Petrinje i Kostajnice

Foto: Arhiva KNAP
01.03.2021.
u 11:51

Kazalište Knap priključilo se inicijativi za pomoć potresom pogođenim područjima, te stanovnicima tog područja poklanja dvije izvedbe hit komedije "Kod kuće je najgore", prema tekstu slavnog izraelskog književnika Ephraima Kishona. Iz kazališta poručuju kao im je cilj  izmamiti osmijeh na lice ljudi, ponuditi im odmak od svakodnevnih problema s kojima se susreću te barem jedan  dan učiniti vedrijim i ljepšim.

Ekipa će put Sisačko-moslavačke županije u  nedjelju 7. ožujka, predvođeni glumcima Dunjom Fajdić i Markom Hergešićem, a predstavu će odigrati u osnovnim školama u Petrinji i Kostajnici, u  17  i 20 sati. A kako bi njihova inicijativa posebno izmamila osmjehe na licu dama s tog područja, ovih se dana u Knapu prikupljaju donacija, li ne bilo kakve. Ususret Danu žena Knap je odlučio  dodatno iznenaditi dame i pokloniti im ono što u međuvremenu svi zajedno sakupimo.

Stoga od danas do petka 5. ožujka, od 9 do 21 sat svi pozvani donirati ženske higijenske potrepštine i donijeti ih u  prostoru Centra kulture na Peščenici (kod porte). Iz Knapa mole: šamponei regeneratore, dezodoranse, četkice i paste za zube, kreme za ruke, higijenske uloške... 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije