Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'mesto u mećavi'

Knjiga o Milanu Mladenoviću

Milan Mladenović EKV
screenshot/youtube
20.12.2014.
u 16:26

Sandra Rančić, koautorica filma "Kao da je bilo nekad", rekla je da je EKV danas, u 21. stoljeću, veći nego ikad i da će biti sve veći

Danas se dodjeljivanje Milanova imena ulicama meni čini kao nedostatak dobrog ukusa. Umjesto toga, trebali bismo podržati talent tih ljudi kad su živi. Nema potrebe da se sustav iskupljuje na tako jeftin način – rekao je srpski rock-kritičar Aleksandar Žikić u četvrtak u Tvornici kulture na predstavljanju reizdanja svoje knjige "Mesto u mećavi" o karijeri srpskog rock-glazbenika Milana Mladenovića.

Ime ovog glazbenika odnedavno nosi i jedna zagrebačka ulica, a u ovom je gradu i rođen. Sandra Rančić, koautorica filma "Kao da je bilo nekad", rekla je da je EKV danas, u 21. stoljeću, veći nego ikad i da će biti sve veći. 

>> Krug EKV i gosti u petak u Tvornici Kulture

>> EKV – odličan dokumentarac o najpotresnijem bendu bivše države

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije