Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kings of Leon svirali Abramoviču i zaradili 450.000 dolara

02.01.2009.
u 17:35

Premda su se popularni američki rockeri Kings of Leon odlučili tijekom blagdana odmoriti od svirke, naglo su prekinuli planirani godišnji i odjurili na privatni newyorški tulum ruskog milijardera Romana Abramoviča, koji je, prema pisanju britanskog tabloida The Sun, za sat vremena svirke bendu iskeširao 450.000 američkih dolara!

Svirati za Abramoviča doista se isplati, što je na svom bankovnom računu ljetos osjetila i posrnula britanska pjevačica Amy Winehouse, koja je također dobila ponudu koja se ne odbija. Njoj je, naime, ruski bogataš platio vrtoglavih 1,5 milijuna dolara da otpjeva nekoliko pjesama na otvorenju jedne moskovske umjetničke galerije. Za dobar zvuk i atraktivnog izvođača Roman će bez puno razmišljanja odriješiti kesu.

Po svemu sudeći, Abramovičevi prate svjetsku glazbenu scenu i preferiraju aktualna imena. Tako je tata Roman za proslavu 16. rođendana svoje kćeri Anne u svibnju prošle godine angažirao hvaljeni i sve popularniji britanski sastav Klaxons, koji je nakon zabave postao bogatiji za 350.000 dolara. (Ž. Vu.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije