Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro

Kerempuh otvara vrata publici 27. svibnja i to s "Gruntovčanima"

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
18.05.2020.
u 16:18

U Satiričkom kazalištu Kerempuh pripremaju novi početak sezone nakon popuštanja mjera borbe protiv koronavirusa. Popularno zagrebačko kazalište svoja vrata publici otvara u srijedu, 27. svibnja i to s hit-predstavom "Gruntovčani", koja je premjeru imala 8. ožujka, tako da ju je vidio tek manji dio zainteresirane publike. 

A koliko je publika željna smijeha i zabave svjedoče brojke. Naime, online je predstave Kerempuha pogledao zaiste respektabilni broj gledatelja, čime se pohvalio ravnatelj kazališta Roman Šušković - Stipanović: 

- Predstavu "Traži se novi suprug" vidjelo je više od 110 tisuća ljudi, predstavu "Ustav Republiek Hrvatske" više od 34 tisuće, a predstavu "Maratonci trče počasni krug", koju je online do subote, u prva dva dana vidjelo je šest tisuća ljudi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije