Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazališni hitovi

Kazalište Planet Art kreće s novom sezonom

Kazalište Planet Art
Foto: Promo
1/9
18.09.2017.
u 16:15

Od listopada ćemo ponovno u Kazalištu Mala scena na Medveščaku 2 imati prilike vidjeti kazališne hitove koji su među najizvođenijima u Hrvatskoj.

Planet Art novu sezonu najavljuje pod geslom: ako želite vidjeti malo dobrog kazališta dođite na neku od naših predstava, a ako želite puno dobrog kazališta, pogledajte ih sve!

Od listopada ćemo ponovno u Kazalištu Mala scena na Medveščaku 2 imati prilike vidjeti kazališne hitove koji su među najizvođenijima u Hrvatskoj.

Rezervacije ulaznica: 01 468 3352 i 01 468 3373 // blag.: 8-16h (čet. i pet. do 18h)

On line prodaja

VELIKA ZVJERKA
Nova sezona započinje u subotu 7. 10. s komedijom 'Velika Zvjerka' koja je do sada izvedena više od 150 puta. 'Velika Zvjerka' govori o biznisu danas u Hrvatskoj i o tome kako predrasude utječu na našu egzistenciju. U predstavi pratimo tri poslovna čovjeka koji dolaze na poslovni skup u Osijek i u gradu iz kojega ljudi masovno iseljavaju pokušavaju dogovoriti posao. Predstava duhovito i istinito progovara o preprekama s kojima se suočavaju pri tom pokušaju.

 

POSLJEDNJA FREUDOVA SEANSA
U subotu 14. 10. na rasporedu je višestruko nagrađivana 'Posljednja Freudova seansa', dinamična i lucidna filozofska rasprava o postojanju Boga između Sigmunda Freuda, uvjerenog ateista i C.S. Lewisa, preobraćenog vjernika. U ovoj dramatičnoj i napetoj povjesnoj fikciji koja se događa u sam osvit 2. Svjetskog rata imamo priliku zaviriti i u privatne živote i osobne tajne ova dva velika uma koji su oblikovali suvremenu misao.

 

STILSKE VJEŽBE
Legendarne 'Stilke vježbe' koje se izvode već punih 49 godina na rasporedu su u nedjelju 15. i 29. 10. Vječna studija karaktera i situacija u izvedbi maestralnih Lele Margitić i Pere Kvrgića ne izlazi iz mode, a predstava je ušla i u Gunnessovu knjigu rekorda kao 'najdugovječnija predstava na svijetu s istom glumačkom postavom'.

 

RITINA ŠKOLA
Šarmantna 'Ritina škola', izvedena više od 100 puta, govori o znanju i obrazovanju danas u Hrvatskoj, a na rasporedu je u subotu 21.10. Rita je inteligentna, radoznala frizerka koja želi promjenu u životu i upisuje tečaj književnosti. Tamo sreće rezigniranog profesora Pravdana, a taj ih susret oboje mijenja. Duhovita i dirljiva, ova vječna pigmalionska priča postavlja ozbiljna pitanja o znanju i vrijedi li ostati u zemlji u kojoj se ono ne cijeni.

 

Planet Art će krajem listopada izaći i s novom premijerom koju ćemo uskoro najaviti!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije