Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
65. Splitsko ljeto

Kaligula/Britanik u izvedbi splitskog HNK

06.08.2019.
u 16:23

Dramski ansambl HNK Split u subotu će u Galeriji Meštrović u sklopu 65. Splitskog ljeta  izvesti predstavu "Kaligula/Britanik", postmodernu obradu djela Alberta Camusa i Jena Racinea. Redatelj i scenograf Goran Golovko veli da je riječ o kazalištu u kazalištu, a dramaturg Jasen Boko da je "Kaligula/Britanik" vrlo zahtjevan projekt koji spaja dva klasika iz dva oprečna razloga. Obje naslovne uloge, dva "luda cara" tumači Nikša Arčanin, a u predstavi još igraju : Tajana Jovanović, Ana Marija Veselčić, Ana Gruica Uglešić, Anastasija Jankovska, Goran Marković, Marjan Nejašmić Banić, Filip Radoš, Luka Čerjan, Davor Pavić, Matija Grabić, Katarina Romac, Pere Eranović, Trpimir Jurkić, Zorana Kačić Čatipović i Stipe Radoja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije