Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEVETA UMJETNOST

Kakve veze imaju priča o revolverašu, barun Trenk i neuspješni bandit Moustache?

Strip revija
22.05.2020.
u 15:38

Napete priče i nastavci stripovskih serijala neće vas razočarati niti u novom, 81. broju Strip revije Večernjeg lista

Ljubitelji stripa, devete umjetnosti, ponovno dolaze na svoje uz 81. izdanje omiljenog strip-magazina na čak 84 stranice . U ponedjeljak 25. svibnja pronađite novi broj za samo 5 kuna uz Večernji list. Nakon ponedjeljka Strip reviju možete kupiti po punoj cijeni od 12 kuna.

Novi broj donosi drugi, posljednji dio serijala Barun Trenk našega najpoznatijeg crtača stripa Ivice Bednjanca.. Po mnogima je to njegovo najuspješnije crtačko i scenarističko ostvarenje. Barun Trenk ostao je na samo dvije epizode (Kočija i Romeo i Julija), a prvi je puta objavljen u ZOV-u sredinom sedamdesetih.

Duke Hermannova je saga o revolverašu, zamjeniku šerifa uvjerenom u moralnost svoje misije, no rođenom ubojici. Priča je to o promašenim životima, propuštenim prilikama, dugogodišnjim zamjerkama i vječnoj žudnji za iskupljenjem, koja stalno izmiče. U ovom broju pročitajte prvi nastavak četvrtog dijela pod nazivom „Posljednji puta sam se molio“.

Osim Baruna trenka i Dukea, zabavite se uz nastavke duhovite western-priče Moustache,  nezaobilaznog Cliffa Hangera, povijesne priče Izlet u prošlost, Otok s blagom...

Strip revija Večernjeg lista u prodaji je na svim kioscima od ponedjeljka 25. svibnja po cijeni od 5 kuna uz Večernji list, a nakon 25. svibnja možete je kupiti po punoj cijeni od 12 kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LisaAJ85
LisaAJ85
22:36 24.05.2020.

w​​w︅︆​​w​.​l​​​o︅︆ve​​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije