Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNJIGA

Kako je Jack Trbosjek nastavio “karijeru” u Moskvi

dekorater
20.11.2009.
u 13:50

Stalni Akuninov lik, istražitelj Erast Fandorin, za kritičare ruski pandan kombinaciji Sherlocka Holmesa i Hercula Poirota, kao posebni savjetnik moskovskoga gubernatora ima težak zadatak.

Monstruozni serijski ubojica prostitutki Jack Trbosjek pobjegao je iz Londona u Moskvu i tamo nastavio “uspješnu karijeru”? Ili ga netko savršeno oponaša? Što je posrijedi, otkriva ruski majstor detektivske proze Boris Akunin u novom krimiću “Dekorater” (Profil).

Stalni Akuninov lik, istražitelj Erast Fandorin, za kritičare ruski pandan kombinaciji Sherlocka Holmesa i Hercula Poirota, kao posebni savjetnik moskovskoga gubernatora ima težak zadatak: otkriti masovnog ubojicu i spriječiti gomilanje leševa u gradu uoči dolaska cara iz Petrograda...

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
17:05 20.11.2009.

Čitljivo, relativno svježe i drugačije. Literatura za ponijeti na more.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije