Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
43. DANI SATIRE

Jure Karas: Realisti

15.05.2019.
u 14:51

Realisti, kabare predstava Slovenskog narodnog gledališča, igrat će 15. lipnja u kazalištu Kerempuh na 43. Danima satire Fadila Hadžića

U kabaretu Realisti Jure Karasa redateljice Tijane Zinajić ljudi kupuju gljive u najbližem shopping centru. Reality showovi odjednom su stvarniji od vijesti. Treći svijet muči ekologija i ekonomija, a nas zabrinjava koliko traje baterija. Treniramo pokornost. Tražimo poslove tamo gdje ih nema, a samo su smrt i krediti neizbježni. Kamo da normalan čovjek pođe nego u kazalište? Nasmijmo se prije negoli bude kasno.

Foto: Peter Uhan / SNG Drama Ljubljana

Redateljica: Tijana Zinajić

Dramaturg: Jure Karas

Lektor: Srečko Fišer

Scenografkinja: Neža Zinajić

Kostimograf: Matic Hrovat

Korepetitori: Joži Šalej, Anže Vrabec

Oblikovatelji svjetla: Samo Oblokar

Igraju:

Peter Harl

Jure Kopušar

Matija Rupel

Urška Taufer

Žiga Udir

Nastopa tudi

Anže Vrabec/Joži Šalej (pijanist)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije