Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjesma "daleko"

Josipa Lisac snimila novi spot u potresom razorenom Muzeju za umjetnost i obrt

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
24.06.2020.
u 12:16

Josipa Lisac u Muzeju za umjetnost i obrt snimila je novi spot za pjesmu "Daleko".

Glazbena diva Josipa Lisac predstavila je novi spot za pjesmu "Daleko". Pjesma je djelo Tonija Starešinića i Željke Veverec, a već je neko vrijeme spremna no zbog situacije u svijetu odlučili su malo pričekati s objavom. A čim su popustile mjere, Josipa Lisac bavila se na snimanje spota i to u Muzeju za umjetnost i obrt koji je teško stradao u zagrebačkom potresu. 

Josipu za taj muzej vežu i brojne uspomene, budući da je tamo održala dva sjajna koncerta, a 1998. godine u njemu je bila postavljena i izložva njenih slika poznatog fotografa Željka Koprolčeca. 

- Svidjela mi se pjesma, zgodna je, Željka je napisala lijepi tekst, a glazba je u Tonijevu stilu, rekla bih, vrlo današnja, u vremenu - rekla je o novoj pjesmi Josipa Lisac.

Posljednji singl "Moja magija" autora Janija Hacea i Alke Vuice, snimila je prije četiri godine, a objasnila je i zašto se ne žuri s objavljivanjem novih pjesama. 

- Ja više volim ritam u kojem ćeš dati nekakav život pjesmi, pričekaš i vidiš hoće li ta pjesma zaživjeti ili ne. Današnje pjesme se vrlo brzo stvaraju i kao da još brže odlaze. Ne nalazim smisla u tome, pjesmi moraš joj dati prostora i vrijeme da je ljudi čuju, prihvate i zavole - kazala je umjetnica koja je ove godine ovjenčana i Porinom za životno djelo, a objavila je i četverostruki box set Diskobiografija sa sedamdeset svojih najvažnijih pjesama. 

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
12:37 24.06.2020.

Za koga...

AE
Aedes2017
13:22 24.06.2020.

Lijepa naša... Josipa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije