Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do what you can

Jon Bon Jovi od iskustava borbe s koronom svojih obožavatelja stvara pjesmu

Foto: Screenshot
02.04.2020.
u 11:16

Jon Bon Jovi od priča svojih obožavatelja na YouTubeu stvara pjesmu "Do What You Can".

Sada imate priliku napisati pjesmu s pravom rock zvijezdom! Jon Bon Jovi na društvenim mrežama obratio se svojim obožavateljima s izazovom - pošaljite mu svoja iskustva borbe s koronavirusom i od njih će napraviti pjesmu. 

Do sada, kaže Bon Jovi, zaprimio je više od 6000 poruka obožavatelja za pjesmu koja će se zvati "Do What You Can", a na svom YouTube kanalu objavio je video u kojima pjeva iskustva troje ljudi - Adriane Naccache, Geoffreyja Behrensa i Brycea Glassa. 

- Slušam vas. Hvala svima koji su sa mnom podijelili svoje priče. Nastavimo pjevati zajedno - napisao je Jon Bon Jovi u opisu svog posljednjeg videa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije