Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADE BAFTA
Povratak na članak

"Joker" ima čak 11 nominacija, a svi se bune zbog dominacije bijelaca

Objavljene su nominacije za nagradu BAFTA koju dodjeljuje Britanska akademija filmske i televizijske umjetnosti.

Komentari 6

OB
Oblivion
14:46 07.01.2020.

Jocker je toliko prenapuhan da boli. Sva sreća pa nisam dao novac za kino i 2 sata se mučio.

VL
JB
Jandref_Briselionovič_Plenjinj
13:55 07.01.2020.

Neki bi na ime boje kože i spola do nezaslužene nagrade...

VL
Avatar Radagast
Radagast
13:49 07.01.2020.

Svi se bune?! Ja se ne bunim. Niti bi se bunio da ima većina crnaca ako su ti filmovi zaista dobri. Očiti problem u glavama SJW belosvetskih ratnika. Neš ti bijelih privilegiranih muškaraca...

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:42 07.01.2020.

Nema vise obame. Ne mogu glumci vise biti nagradjeni samo zbog boje koze. Puno stvari zapanjuju, od cinjenice da po vlastitom priznanju vecina clanova Americke Filmske Akademije nikad nije pogledalo 7 godina ropstva koji je osvojio vise Oscara po zapovijedi demoleatske stranke, i velikog prosvjeda zasto u filmu Cernobil nema crnaca, odnosno crnih glumaca. Na objasnjenje autora da u tadasnjem SSSR-u a pogotovo u doticnom gradu nije bilo niti jednog crnca odgovorili su mu da je trebao improvizirati u ime istine. Nikad u povijesti u srednjevjekovnoj Europi nije bilo crne princeze (Tayana), Kralj Arthur nije imao crnog vojskovodju, ne postoji mogucnost da je krajem 18. Stoljeca i pocetkom 19. Americki ambasador u Velikoj Britaniji bio crnac (najnoviji Tarzan). Crno plemstvo u Igrama Prijestolja smijesno je, kao i crni klonovi u Ratovima Zvijezda posto su svi napravljeni od bijelog Djanga. S druge strane nigdje se ne spominju crni robovlasnici u USA, cinjenuca da je prva osoba koja je trazula da legalno dovede robove iz afrike crnac zataskava se, naglasava se laz da su bijelvi po Africi lovili i porabljali crnce, ne spominje se cinjenica da su svi crnci dovedeni u ameriku kupljeni od muslimanskih trgovaca robljem. Najgore je da se danas u arapskum zemljama za oko $200 moze kupiti crni rob no o tome nitko ne govori.

VL
Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
08:40 09.01.2020.

Jocker je tolko sranje od filma da je to ne gledljivo 2 sata mučenja ni dario juričan tak nešto dosadno nebi snimio

VL
LI
lietuva
12:56 07.01.2020.

Dvojica papa na hrvatskom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.