Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO ZAFRKANCIJA

Joaquin Phoenix ipak ne planira rep-karijeru

28.01.2009.
u 15:54

Nakon što je David Bowie izričito zanijekao da planira oživjeti Ziggyja Stardusta ("to su obične budalaštine"), još jedan glazbeni mit se ovih dana rasprsnuo kao mjehur od sapunice. Grozna rap-izvedba Joaquina Phoenixa u Las Vegasu, na kraju koje se čak i stropoštao s pozornice (o čemu smo vas izvijestili) nije bila planirana kao stvarno repanje.

Sad se ispostavilo da je to samo šala, i da Phoenixu ne pada na pamet ostavljati glumu zbog glazbe. Cijela stvar je zamišljena kao psina za javnost, jedan bizaran umjetnički performans, te je zbog toga Phoenix angažirao svoju rodbinu da bi informacija ostala u krugu obitelji prije nego što je on sam objavi. (Casey Affleck, koji je trebao "režirati dokumentarac o Joaquinovu glazbenom usponu", oženjen je Phoenixovom sestrom.)

- Sve je to psina. Ja ću se pretvarati da sam puknuo i odlučio promijeniti karijeru, a Casey će sve to snimati - izjavio je Phoenix svojim intimusima o tom projektu, koji je smišljen kao izrugivanje pretencioznim glumačkim zvijezdama i medijima koji pišu o njima. 

Hoće li se predomisliti sad kad je njegova prava namjera dospjela u medije, još se ne zna; navodno je sjajni glumac planirao igrati tu bizarnu igru sve do kraja i premijere Affleckova "dokumentarca".

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije