Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hnk u zagrebu

Jednim klikom upoznajte se s Orfejem i Euridikom ususret premijeri slavne Opere

HNK Zagreb
19.04.2021.
u 15:40

Program Ususret premijeri kao najavu nove opere Orfej i Euridika HNK u Zagrebu uživo će se prenositi na stranicama kazališta.

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti premijeru opere Orfej i Euridika koja će se izvesti u petak 23. travnja a koju ćemo predstaviti tradicionalnim programom Ususret premijeri na pomalo netradicionalan način.

Sva zainteresirana publika će imati priliku u srijedu 21. travnja u 15.30 sati na službenim stranicama Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu pratiti predstavljanje nove operne premijere Orfej i Euridika kojom će ravnati dirigent Aleksandar Kalajdžić dok režiju potpisuje Anica Tomić te se upoznati sa suvremenim Orfejem, čovjekom 21. stoljeća. 

Live streaming programa Ususret premijeri je besplatan a prijenos uživo bit će iz foajea zagrebačkog HNK.

Dovoljan je klik na stranicu www.hnk.hr da uživate i upoznate se s protagonistima nove opere koja je rađena te će biti izvođena pod strogim epidemiološkim uvjetima.

O operi će razgovarati maestro Aleksandar Kalajdžić, redateljica Anica Tomić, intendantica Dubravka Vrgoč i solistice Dubravka Šeparović Mušović, Valentina Fijačko Kobić i Ivana Lazar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije