Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matej Meštrović

Jedinstveno notno izdanje svjetski poznatog Mateja Meštrovića

Foto: PR
1/2
23.06.2021.
u 16:35

U subotu 26. lipnja uz Večernji list na dar pronađite Notno izdanje Mateja Meštrovića, najsvestranijeg umjetnika na hrvatskoj kulturnoj sceni.

Večernji list i koncertna dvorana Vatroslav Lisinski najavljuju spektakularni „ljetni“ pijanistički koncert Mateja Meštrovića i ujedno svjetsku premijeru njegova albuma klasične glazbe Piano Waves.

Album je u travnju u SAD-u proglašen najboljim albumom klasične glazbe te albumom godine u izboru najutjecajnijeg svjetskog portala za klasičnu (klavirsku) glazbu – Solopiano.com.

Koncert će se održati na platou koncertne dvorane Lisinski u sklopu "Lisinski Atrijum" u subotu 26. lipnja s početkom u 20.30 sati.

Svi posjetitelji Matejevog koncerta dobit će jedinstveni "kod" za besplatno preuzimanje Matejevog nagrađenog albuma sa interneta!

A uz Večernji list naučite i vi svirati poput Mateja.

Uz Večernji list 26. lipnja darujemo vam jedinstveno notno izdanje Mateja Meštrovića s izabranim kompozicijama sa albuma Piano Waves.

“Privilegija je prepoznati Mateja Meštrovića. On ima uistinu rijedak dar, ne samo u svojim skladateljskim i izvođačkim sposobnostima, već i u svojoj magnetskoj osobnosti i skromnom pristupu, odnosno načinu kako se preko klavira ‘povezuje’ sa svojim slušateljima. Meštrović ne samo da nastupa. On je sam glazba! On je kompozicija! Za one koji su ga vidjeli na koncertu, ne mogu ne vidjeti da postoji nešto posebno što okružuje ovog čovjeka“, Matthew Mayer, utemeljitelj SoloPiano.com.

Svirajte i vi kao Matej uz Večernji list! Požurite na kioske po svoje notno izdanje u kojem ćete pronaći odabrane skladbe s albuma Piano Waves.

Foto: PR

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije